In het kader van ons 20 jarig bestaan heeft onze boksvereniging afgelopen 6 april een boksgala georganiseerd. Doordat er verenigingen uit België en Duitsland waren uitgenodigd kon je met recht spreken van een internationaal bokstreffen: een Euregionaal Boksgala. Het was een prachtige avond vol interessante partijen, vermaak tijdens de pauze en zelfs als afsluiting van de avond twee heuse profpartijen.

Aanvankelijk zeiden we binnen het bestuur dat deze avond ons wel een mooie cent zou gaan kosten, maar vanwege het feit dat we al zo lang bestaan mocht dat ook wel.
Gezien de drukte zag het er gedurende de avond al naar uit dat het verlies zou gaan meevallen en achteraf gezien hebben we zelfs iets winst gemaakt.
En dan zonder subsidie van de gemeente is dat toch een hele prestatie! Voor onze club is zo’n avond organiseren toch een heel gedoe met veel werk en stress voor enkele mensen.
Het moet gezegd worden, dat we nu ook weer vanuit de vereniging veel hulp hebben gehad van de leden, waardoor de opbouw op zaterdag erg vlot verliep. Dus aan alle leden van S.C.M. die hebben meegeholpen: Jongens bedankt!!
Ook een speciaal woordje van dank aan Frank en Egon,

de twee “motors” van 6 april, die achter de schermen een ongelofelijk pak werk hebben verricht.
Zonder hen was dit onmogelijk geweest.

Ook de dames aan de bonnenkassa’s: hartelijk bedankt voor jullie inzet!

S.C.M. Proficiat!!