BBQ

Op zondag 25 augustus 2013 werd middels een BBQ het nieuwe seizoen verwelkomd.
Dit jaar werd deze BBQ voor de 2de keer georganiseerd.
Via het Zeijstepke, mail en persoonlijke benadering werden leden met aanhang gevraagd of ze wilden deelnemen.Voor een bedrag van 5€ per persoon kon men zich rijkelijk vullen met drank en vlees.
 
Doordat er dit jaar vlees sponsors waren kon iedereen ook smullen van kalfsvlees en ossenhaas. De ossenhaas hebben we te danken aan frituur Lucky Luck die ligt op het Amorsplein en het kalfsvlees hebben we gekregen van ons nieuw bestuurslid Steef van der Woude. Lars Daenen van LNSound zorgde voor de goede muziek. Paul Kessels en Jan Terlinde stelde hun BBQ en tenten ter beschikking en Truus Courtens had speciaal voor deze BBQ heerlijke salades gemaakt. Chapeau voor allen!

Met ongeveer 75 personen, waaronder ook de wedstrijdboksers, hebben we van de geneugten des leven kunnen genieten.

Twee uur later dan gepland moesten we helaas weer alles opruimen. SCM-Boxing kijkt terug op een zeer geslaagde middag en avond.
 
Zowel SCM (voor de financiële steun) als alle vrijwilligers die geholpen hebben wil ik bedanken voor hun bijdrage aan dit geslaagde feest. We hopen dat volgend jaar net zo gezellig mag worden en misschien nog meer leden kunnen mee.
 
Gèr

BBQ 25 augustus 2013